MEDISTA

Arvosta terveyttä.
 

 

.

Liiketoiminnan kehittämisen kumppani yrityksille, jotka haluavat lisätä hyvinvointia ja tehokkuutta.

Taustaa

 

 

Medista on tammikuussa 2020 perustettu start-up vaiheen yritys, Medistan ensimmäinen liiketoiminnan aluevaltaus tarjosi ratkaisun osaavien ja tehokkaiden erikoislääkäreiden saatavuudelle, joka on suuri yhteiskunnallinen haaste, jolla on merkittäviä vaikutuksia.

Mielenterveydenhäiriöt ja niistä seuraavat päihdeongelmat ovat yksi merkittävimmistä ongelmista suomessa sekä yksi suurimmista haasteista tulevaisuuden terveydenhuollossa.

 

Yrityksessä on sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen osaamista, sekä käytännön kokemusta yrittämisestä sekä terveys- ja hyvinvointipalveluista. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu vahvasti osaamisen kehittäminen sekä työhyvinvointi. Toiminta kehittyy jatkuvasti ja osaamisen kehittymiseen panostetaan koko ajan.

Yrityksessä on yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaamista ja kokemusta. Vahva arvopohja, tekemisen kulttuuri ja selkeät koordinaatit tulevaisuuteen takaavat onnistuneen matkan sekä kirkkaan päämäärän.

 

KASVU ja yhteistyömahdollisuudet poikkeusoloissa

 

Tällä hetkellä yritys selvittää tulevaisuuden liiketoimintojen kasvua henkilöstöpalveluiden sekä terveys- ja hyvinvointipalveluiden laajentamisen osalta. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa palveluiden laajentamiseen liittyviä tarpeita potentiaalisissa asiakasyrityksissä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä. Tällä hetkellä tarjoamme yhteistyötä mielellämme niin pienille kuin suurille yrityksille, joilla on tarkoitus pihistää kuluissa ja löytää parempia ja kannattavampia ratkaisuita liiketoiminnalleen.